Inspirativní film
12 PODMÍNEK DĚDICTVÍ

18. 7. 2020David M Strnad

Skvělý, inspirativní film, který stojí za to vidět i několikrát. Jednou si ho užit jako každý jiný film. Nechat se unášet příběhem. Druhé shlédnutí může být o hlubším zamyšlení.


Podle komentářů na ČSFD diváky rozděluje do dvou hlavních skupin.

Jedni ho chválí podobně jako já, jiným vadí morální hodnoty. Možná, že komentáře, které kritizují film pro „moralizování“, více mluví o autorech komentářů než o filmu. Možná je nastavené zrcadlo příliš přímočaré, ale mě se to líbí.

Dobrý film by měl mít schopnost nastavit zrcadlo konzumní společnosti bez morálky. Měl by inspirovat a provokovat k něčemu lepšímu.

Pro diváka, který usiluje o osobní růst a podnikání, je tento snímek skvělou volbou. Pobaví, inspiruje… Podívejte se sami!

Celý film "12 podmínek dědictví"

Produkce a obsazení filmu

Drama / Rodinný / USA, 2006, 113 min

Režie: Michael O. Sajbel

Předloha: Film podle bestselleru „The Ultimate Gift“ od Jima Stovalla (kniha)

Scénář: Cheryl McKay

Kamera: Brian Baugh

Hudba: Mark McKenzie

Hrají: Drew Fuller, James Garner, Ali Hillis, Abigail Breslin, Brian Dennehy, Bill Cobbs, Mircea Monroe, Donna Cherry, Mark Joy, Michael Rosander, Cheryl McKay, Jim Stovall, Lee Meriwether, Parker Mack, Rick Eldridge, James Markham Hall Jr., Mike Pniewski, Tim Parati, Eric Gilliland, Mel Fair, Robert Harris, Rose Bianco, D. David Morin, Brian F. Durkin

Producenti: Rick Eldridge, John Shepherd

Střih: Scott Chestnut

Scénografie: Stephen Storer

Kostýmy: Jane Anderson

*Oficiální text distributora

Děj filmu

Jason se domníval, že jeho dědictvím bude spousta peněz. Leč dostalo se mu obrovského překvapení…

Tento příběh vysílá odrostlé důvěřivé dítě Jasona Stevense na dlouhou cestu poznání, kdy musí nalézt odpověď na jednu zásadní otázku: jaký je vztah mezi bohatstvím a štěstím? Jason měl velmi jednoduchý vztah ke svému neuvěřitelně bohatému otci, Howardu „Redovi“ Stevensi. Nenáviděl ho. Žádné důvěrné rozhovory a vřelá obětí, jen cinkání spousty studených mincí. Takže Jason tak nějak předpokládal, že čtení otcovi závěti bude jen další peněžní transakcí, jenž mu umožní žít nerušeně dál hýřivým životem, na který byl zvyklý. Ale Red mu místo toho zanechal něco úplně jiného. Připravil pro něj plán, skutečnou zkoušku životem. A sice 12 úkolů, kterým Red říká „dárky“. Každý z nich Jasona svérázným způsobem zkouší a všechny dohromady ho změní navždy…

12 darů síťového marketingu

Když jsem film viděl poprvé, zrovna jsem byl na vzestupu jednoho ze svých MLM podnikání. Zřejmě o to silněji film na mě působil. Mnoha mým kamarádům, kolegům a spolupracovníkům pomohl jako konzultace. Pojďme se na to podívat společně v seriálu článků 12 darů v MLM – už od příštího týdne na mém blogu.

„Přijde čas, kdy se někdo pokusí shrnout váš život do několika video záběrů. Doporučuji vám, abyste ty záběry natočili sami už teď.“

Marketingový specialista EMBERI PROduction. Autor knihy a kurzu SMART Video, spoluautor vzdělávacího programu Video klíč k úspěchu. Vybudoval obchodní týmy s mezinárodní působností. Je spoluautorem vzdělávacího programu a knižní série Sponzorovací proces od A do Z.

Obchod a management vystudoval na anglickém NEBSM. Od roku 2010 pomáhá podnikatelům s video marketingem a internetovou prodejní strategií. Stojí za úspěchem kampaní, které celkově oslovily více než 150.000 uživatelů a přinesly milionové zisky.

David M Strnad

EMBERI PROduction LLC

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Zanechte komentář/odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Sponzorovací proces
od A do Z

PROSPEKTOVÁNÍ

Jak hledat ty správné spolupracovníky?

Microsoft PowerPoint...

...(plným jménem Microsoft Office PowerPoint) je nástroj na tvorbu prezentací z kancelářského balíku Microsoft Office od společnosti Microsoft.

Prezentace mohou sloužit pro ukázku různých produktů, služeb, či jiných aktivit.

Starší verze používaly koncovku „.ppt“. Novější verze jako 2007, 2010, 2013 a 2016 používají k ukládání koncovku „.pptx“. X v koncovce značí XML, což je rozšiřitelný značkovací jazyk podobný HTML.

Close

Geek...

 ... [gík] je výraz převzatý z angličtiny a do češtiny byl přejat ve významech „šprt“ a „počítačový nadšenec“.

Přeneseně se tak označují lidé jednostranně zaměření na nějakou oblast lidské činnosti, a to i tehdy, jsou-li jen skalním fanouškem. Geek nemusí mít vysoké odborné znalosti, stačí nadšení pro věc.

Z novodobých seriálů jako Teorie velkého třesku či Partička IT se může zdát, že geek je nepřizpůsobivý společnosti a že je v podstatě podivín.

Close